2014 m. rugsėjo 30 d., antradienis

Galerija Nr.3

Gyvenimas pilnas netikėtumų, rūpesčių ir džiaugsmų. Gal kiek daugiau laiko teko skirti mini remontui namuose ir rudens darbams. Todėl ši galerija nebus labai didelė.
Smagu bendrauti su kuriančiais žmonėmis ir dar smagiau, kai jie netikėtai tave suranda. Taip atsirado spalvingas drugelių projektukas, kuris leido atrasti iki tol nebandytas medžiagas.




Sintetinis veltinis - patogiai apdorojama medžiaga, bet jau kvapas...


O šis projektas buvo pilnas konstrukcinių ir technologinių sunkumų. Teko daug bandyti, kol atradau tinkamas medžiagas ir išmokau tinkamai su jomis dirbti. Čia panaudota beržo, topolio ir aviacinė fanera, buko masyvas, raudonmedžio lukštas. Šiek tiek klijų, beicas, keturi medvaržčiai, akrilinis lakas ir daug kantrybės bei meilės. Laikrodžio mechanizmas - kinietiškas.








Rodyklių pagaminimui sugaišau porą vakarų, kol radau tinkamą medžiagą iš kurios pagaliau pavyko jas išpjauti išsaugant jų ažūrinį trapumą.






Besisukančių sparnų mostas apie 60 cm. Ir sparnai tikrai sukasi ;)


Serviso durelės su autorizacija :)











Tai tiek iš improvizuotos naktinės fotosesijos.
Laikrodis jau padovanotas. Tikiuosi džiugins ir ilgai tarnaus.

2 komentarai:

  1. Labai neblogai atrodo laikrodis. Tik gal kinietiška širdis per pigi tokiems rūbams?

    p.s. komentarą parašyti buvo labai sunku :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už įvertinimą :)
      Laikrodžio "širdį" galima transplantuoti bet kokią. Korpusas nesudėtingai pritaikomas kvarciniam ar prisukamam mechanizmui. Šiuo atveju norėjau kuo mažiau ne rankų darbo dalių.
      P. S. O sunkumus įveikti labai malonu ;)

      Panaikinti