2015 m. kovo 9 d., pirmadienis

Pavasarėja

Dar Enšteinas pastebėjo, kad laikas labai realityvus reikalas... Naujametis - viens, du, trys ir Kaziukas jau... O aš nieko neparašau... Na gal užimtas, gal darbai - taigi apie viską trumpai ir greitai.
Parsibeldęs iš slaptos militaristinės misijos Kazachstane, sužinojau, kad laukia "nedidukas" siuntinys. Visą dieną sugaišome, kol šešiese įtempėme tą "dėžutę" į garažą, išpakavome ir pastatėme į būsimą darbo vietą. Tiesa, prieš tai, man dar teko išgriauti vieną sieną, kad galėtumėme tą gėrį ten pargabenti. Taigi - turiu naujas stakles. Rimtas, su patogiu kontroleriu ir padoriu softu. Dvi lazerinės galvos (60W ir 100W), kilnojamas darbastalis, rotaciniai priedai, aušintuvai ir labai rimtas darbinis laukas: 1200x900mm. Atsivėrė naujos galimybės :). 

Skubi kamino ir elektros tinklo modernizacija, o tada prasidėjo... Bandymai, bandymai, bandymai... Naujos medžiagos, chemijos ir vėl bandymai. Naujų staklių našumas leidžia keliolika kartų greičiau atlikti užsakymus. Tai ir krutu prie jų :).




Su sūnum sumeistravom savivartį sunkvežimį.




Teniso kamuoliukų pabūklas šaudo pačiais įvairiausiais "šoviniais": kamščiais, pagaliukais ir kamuoliukais.






Dar vienas dėžutės modelis. Slankiojantis lankstus dangtis - esminis skiriamasis bruožas.




Sulankstomas fanerinis stovelis telefonui ar planšetei. Pagamintas iš vieno medžiagos gabalėlio.


O kad nepagalvotumėte, jog dirbu tik su medžiu, įmetu ir šią panelės foto. Profesionali aparatūra atrodo daug profesionaliau :).


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą