2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

OB Van

Outside Broadcasting Van - mūsiškai tai kilnojama televizinė stotis (KTS). Šiandien tokią, ruošiamą Gruzijos užsakovui, išlydėjome į Amsterdame vyksiančią parodą IBC.

Bet apie duoną kasdieninę čia nerašysiu. Čia tik apie mano meistravimus (tuos kurie ne  darbe). Šiai, išskirtinei KTS, buvo užsakytos ir išskirtinės ID lentelės. Juose surašoma informacija apie gaminį ir gamintoją. Jei ankstesnėms mašinoms graviruodavau plastikines lenteles, tai čia buvo panaudotos naujos technologijos ir medžiagos. Malonu turėti kolegų (čia jau kalba apie reklamistus), kurie gali pagelbėti ieškant naujų sprendimų. Taip, bandymų keliu, derinant plastiką, UV spaudą ir stiklą, buvo sutvertos kitokios ID lentelės. 

 




Iškilo naujas iššūkis - kaip pritvirtinti be rėmelio... Čia jau darbo kolegos rado sprendimą - suklijavo sumuštinį (be oro burbuliukų). Ir pritvirtino jau įprastu būdu.


Štai taip.

 

O čia OB vidus. Dar trūksta nemažos dalies įrangos, kurią sumontuosime po parodos, tada laukia derinimas ir pridavimas-apmokymas pas klientą. Toks jau tas ruduo ;).

2 komentarai: