2016 m. sausio 7 d., ketvirtadienis

Visko po truputį

   Kai apsilanko trys Karaliai - pasibaiga Kalėdos. Dar švieži švenčių prisiminimai, dovanos ir naujametinis erzelis. Žvilgtelėsiu ir aš atgal. Metai tikrai buvo nenuobodūs, tiek darbų, tiek permainų prasme. Lapkritis ir gruodis tiesiog užvertė užsakymais, tai tiesiog nebuvo laiko nei rašyti, nei paveiksluoti darbus. Nieko nenustebinsi nei darbo knygų, nei rašiklių graviravimu ar atviručių pjaustymu. Vieną kitą, man labiau patikusį, darbą vistik užfiksavau.


Stalo papuošimui gaminau raides iš putplasčio. 



Visada džiaugiuosi gavęs darbo su natūralia mediena. Paprastas, bet mielas graviravimo darbelis.


Darbas su rotaciniu priedu. Kaip ir nieko įspūdingo, bet teko padūmoti, kad galutinis rezultatas būtų gražus. Kažkas su šia užduotimi nesusitvarkė, tai padariau aš. Giriuosi?.. Ne, džiaugiuosi :).


Dar vienas labai paprastas ir įdomus projektas. Neįptastas stovas buteliui. Paskui su kolega eksperimentavome su kitokiomis formomis. Net iš paprastos medžio šakos galima sutverti tokio tipo stovą. Ir net dviems buteliams iš karto.


Dar vienas įdomus (nes labai nestandartinis) darbas. Viena integratorių kompanija (pavadinimo negaliu  minėti, nes saisto konfidecialumo sutartis :) ) savo projekte naudojo specializuotą lazerinį tolimatį. Kadangi, jis turėjo būti sumontuotas ant automobilio stogo, tai reikėjo išspręsti linzės apsaugos problemą.


Po keleto bandymų, nusprendėme, kad apsaugą galime gaminti iš organinio stiklo. Jis neiškraipo tolimačio parodymų. Pagaminau. Viskas jau sumontuota ir eksploatuojama tolimoje Afrikoje...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą